Connect with us

Spiritualitate

O cruce din piatra de o tona a fost plantata pe terenul Mega Moscheii

Pe terenul viitoarei dorite Mega Moschei, doi tineri au ridicat o Cruce Sfanta veche de 100 de ani, foarte grea, de peste o tona. Evenimentul s-a petrecut la putina vreme dupa ce unul dintre cei doitineri, a plimbat o turma de purceni prin acest loc, si a ingropat o carcasa de porc pentru a „spurca” locul. Va reamintim faptul ca musulmanii tin la traditiile lor si nu doresc sa construiasca moschei pe locuri unde au perindat sau au fost ingropati porci.

Din nefericire, imediat dupa plantarea crucii, unul dintre tineri a fost chemat la politie pentru declaratii, iar la aceasta ora se afla pe terenul unde a fost amplasata crucea avand alaturi cateva televiziuni.
cruce-colaj

Totul a inceput din momentul in care Romania a dat unda verde construirii uneia dintre cele mai mari Moschei din Europa. De atunci cativa romani s-au aliat si au incercat cu toate puterile sa opreasca inceperea constructiei.

Un caz asemanator s-a intamplat in Spania, cand un grup de activisti spanioli au inceput sa ingroape porci morti in locurile unde se doreau a fi construite mega moschei. Astfel, spaniolii au castigat lupta cu musulmanii, cei din urma renuntand la ideea de a mai construi noi moschei.

Altii mai citesc si...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending

Copyright © 2018 PoateNuStiai window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-59224841-1');