Connect with us

Design

Foisor in curte? De nelipsit intr-o gradina minunata!

Daca aveti avantajul sa locuiti la curte si aveti o gradina, cu siguranta aveti nevoie de un foisor! Sunt o persoana care iubeste designul interior si exterior, dar totodata urmareste tot ce tine de inedit si creativitate. Avand un spatiu de pe urma caruia sa profitati, puteti crea un foisor mai mult decat placut, cu orice materiale doriti.

Ce reprezinta un foisor de gradina?

Nu stiu ce credeti voi ca reprezinta foisorul, insa pentru mine este o adevarata oaza de liniste si pace, locul unde pot sa stau linistit si sa savurez o cafea dimineata, locul unde pot bea un suc in timpul zilei, la umbra, si locul unde pot aduna prietenii sa glumim si sa ne simtim bine. Foisorul meu din curte este rustic, facut 100% din lemn, manual, facut de catre mine. Toti prietenii care l-au vazut, au ramas uimiti si cu totii doresc sa isi faca acum unul!

foisor lemn rustic

Foisorul de gradina poate fi o a II-a sufragerie de vara, unde puteti petrece timp liber si unde puteti sa va relaxati la umbra. In functie de decorul gradinii dvs, puteti alege un foisor in functie de cum se potriveste in aspect. Daca aveti o gradina rustica, bazata pe flori si lucruri vechi conservate, este indicat sa alegeti un foisor rustic, insa, daca aveti un decor modernist in gradina, este indicat sa folositi chiar un foisor in stil asiatic, sau un foisor modern, facut la comanda la unul dintre magazinele de profil.

foisor modern

Cele mai populare foisoare sunt cele hexagonale, construite din baza metalica cu lemn. Sunt foarte longevive si cel mai des rezista peste 10 ani in curtea dvs. Spre deosebire de un foisor rustic care trebuie reconditionat aproape anual, un foisor bazat pe materiale bune si in forma hexagonala, nu necesita atat de mult timp pentru intretinere.
foisor hexagonal

Iar daca mai sus va vorbeam despre foisoare moderne pentru gradini moderne, o sa va aratam un foisor care el arata modernul gradinii in sine. O alee creata din parchet durabil si rezistent la ploaie si un foisor ultra modern din lemn si materiale prefabricate:
foisor ultra modern

Oricum ar fi, un foisor in gradina este cu adevarat cireasa de pe tort al intregului decor din gradina!

Altii mai citesc si...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending

Copyright © 2018 PoateNuStiai window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-59224841-1');