Connect with us

Design

Cum sa construiesti cateva vaze de flori in forma de maini

maini de ciment decor gradni

Probabil ca dupa prima vedere vi se par niste lucruri greu de realizat. Poate doar un adevarat artist sau sculptor ar reusi sa faca astfel de forme, insa cu siguranta puteti sa faceti si voi, imediat dupa ce veti citi acest articol. Cu aceste maini din beton, aveti sansa sa va decorati gradina, sau chiar casa, precum vedeti in filme. Nu e greu sa ai o gradina absolut minunata daca combini cateva idei creative. Sa vedem de ce aveti nevoie pentru a executa aceste obiecte:

1. o pereche de manusi de cauciuc sau latex
2. ciment
3. o perie

Puteti incepe, facand cimentul, nu foarte tare pentru ca apoi il veti introduce cu greu in manusile din cauciuc. Puteti folosi si culori, adaugand pilitura de fier sau alti oxizi pentru a colora cimentul. Imediat ce ati umplut cu ciment manusa, asezati-o in forma pe care doriti, asa incat sa formeze fie o cupa in care puteti pune o floare (pe post de ghiveci), fie o mana deschisa pe care sa o folositi ulterior pe post de decor.
maini ciment decor gradina

Imediat dupa ce ati finalizat forma, lasati ca cimentul din interiorul manusii sa se usuce, timp de cateva zile. Apoi, cu ajutorul unui foarfece si o penseta, scoateti foarte usor manusa din plastic, si veti ramane cu forma pe care o doriti. Ca si sfaturi, va recomandam sa vopsiti forma ulterior, cu un spray, pentru a-i da un aspect si mai placut.

Altii mai citesc si...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending

Copyright © 2018 PoateNuStiai window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-59224841-1');