Connect with us

Design

Creativ: Covoras din pietre de rau

covoras-din-pietre-rau

Pietrele de rau au fost dintotdeauna elemente ce au putut fi adaptate in designul interior si exterior. Daca in urma cu mii de ani, stramosii nostri isi construiau case din aceste pietre de rau, astazi putem face chiar o mica arta din pietre de rau.

Covoras din pietre de rau

covoras-din-pietre-rau
De ce aveti nevoie pentru un covoras din pietre de rau?
Pentru a face un astfel de covoras din pietre de rau, vom avea nevoie de: lipici (superglue sau ceva asemanator), pietre de rau de diferite culori sau culor asemanatoare, o bucata de panza ori material pe care sa lipim pietrele, aracet.

Inainte de toate, vom lua panza ori materialul, si il vom pune pe un ziar. Vom aplica aracet si vom lasa pana cand acesta se va intari. Vom crea astfel substratul covorasului, care va fi la final foarte drept si un pic cauciucat. Urmeaza adaugarea pietrelor. Aici creativitatea dvs. poate naste orice, puteti sa vopsiti pietrele la aceeasi culoare cu un spray de orice culoare doriti, puteti sa lacuiti pietrele, sau puteti sa le faceti in doua culori, dvs alegeti. Vom lua fiecare piatra in parte si le vom lipi cu grija pe materialul uscat. Este recomandat sa le lipiti foarte apropiat si sa incercati sa creati acelasi nivel la suprafata si nu cu denivelari.

Mai jos aveti cateva modele de covorase din pietre de rau, modele din care va puteti inspira.
covoras-din-pietre-rau-2

covoras-din-pietre-rau-3

covoras-din-pietre-rau-4

covoras-din-pietre-rau-5

Altii mai citesc si...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending

Copyright © 2018 PoateNuStiai window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-59224841-1');