Connect with us

Design

Ce au reusit sa faca cateva persoane cu lucruri complet nefolositoare

Creativitatea cel mai des nu are limite, iar multi dintre voi probabil ca ati avut momente de creativitate maxima. In acest articol o sa vedeti cateva lucruri creative ce au fost facute cu doar cateva materiale ne folositoare.

De exemplu, aceasta lampa, a fost facuta cu ajutorul unui bidon de 5litri si cu cateva linguri din plastic lipite pe el. Probabil ca daca l-ati vedea intr-o casa ati crede ca respectivul a dat pe aecasta lampa foarte multi bani, insa, v-ati insela.. pentru ca se poate face cu un buget foarte mic.
lampa1

lampa2

O lampa dintr-un bostan.. Un tanar a sculptat un bostan caruia i-a dat un aspect foarte placut. Ulterior l-a lacuit atat pe interior cat si pe exterior, si poate ramane o lampa pentru foarte multi ani.
bostan 4

bostan

bostan2

bostan3

O lampa.. din hartie. Cu ajutorul unui foarfec si cu cateva coli de hartie, puteti face o lampa care se aseamana cu buchetul de banane. Este o lampa usor de realizat, cu hartie, carton si lipici.
hartii taiate

mielu

O lampa dintr-un mileu. Probabil ca majoritatea aveti in casa mileuri croite de catre bunici sau mame. Daca nu mai aveti ce sa faceti cu ele, puteti sa faceti o lampa minunata. Folosindu-va de un balon, lipiti cu aracet mileul deasupra balonului si lasati-l la uscat. Ulterior dezumflati balonul si aveti un cerc perfect rotund dintr-un mileu.
mileu2

O lampa din ata.. Tot cu ajutorul unui balon, puteti sa faceti o lampa cu ajutorul funiei si cu ata.
ata balon

Norisori din carton. Daca aveti un simplu bec pe un perete puteti sa creati un lucru decorativ ce va fi indragit de ceilalti. Faceti cativa norisori din carton si adeziv, si lipiti-i de perete in fata becului. Veti crea un ambient placut si totodata, veti da un efect de soare in spatele norilor.
nori

nori2

Altii mai citesc si...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending

Copyright © 2018 PoateNuStiai window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-59224841-1');