Connect with us

Social

A aratat mamei poza din vacanta si au inghetat observand ACEST detaliu. Ce se intamplase de fapt in urma cu 23 de ani in exact acelasi loc

Detaliu incredibil observat de un tanar in fotografia facuta in fata unui pub, la Londra. Se pare ca a reusit sa se fotografieze, fara sa isi dea seama, in acelasi loc in care se fotografiase mama lui in urma cu 23 de ani.

Un tanar aflat in vacanta la Londra a facut o poza obisnuita, in fata unui pub traditional de la marginea capitalei Marii Britanii. Nimic nu il pregatea pentru ce avea sa urmeze.

Ajuns acasa, el a aratat fotografiile tuturor prietenilor, dar si familiei sale. Cand a vazut acea fotografie, mama a disparut din camera, si s-a intors mai apoi cu o poza, fara sa spun un cuvant. In mana avea o fotografie, iar in fotografie era chiar ea, cu 23 de ani mai tanara, in vacanta la Londra, chiar in fata pub-ului in care se pozase fiul ei.

Imaginea, postata pe site-ul Reddit, a circulat intens in ultimele zile pe retelele de socializare.

vvg

Altii mai citesc si...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending

Copyright © 2018 PoateNuStiai window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-59224841-1');