Connect with us

Poate nu stiai

Tratarea garantata a micozei unghiilor cu bicarbonat si otet. Rezultate mult mai bune cu acest amestec natural.

Tratarea garantata a micozei unghiilor cu bicarbonat si otet. Rezultate mult mai bune cu acest amestec natural.

Micoza unghiilor este o problemă serioasă de sănătate, pe lângă problemele de disconfort pe care le generează. Tratamentul cel mai frecvent recomandat împotriva ciupercilor include antibiotice, dar aceste medicamente pot provoca efecte secundare novice. Deci cel mai bine este să apelezi mai întâi la remedii naturiste.

Un astfel de tratament este format din două ingrediente pe care oricine le regăsește în bucătărie. Metodele de aplicare sunt extrem de simple iar rezultatele se văd în doar câteva zile.

Bicarbonatul de sodiu și oțetul de mere sunt binecunoscute pentru proprietățile lor antifungice și vindecătoare. Bicarbonatul de sodiu este alcalin, în timp ce oțetul de mere este acid. Prin combinarea lor vei obține un remediu deosebit de eficient împotriva infecțiilor cu ciuperci și pentru prevenirea răspândirii acestora în alte zone ale corpului.

Tratamentul trebuie aplicat pe picioarele curate și uscate. Repetați tratamentul de mai multe ori pe săptămănă.

Altii mai citesc si...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending

Copyright © 2018 PoateNuStiai window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-59224841-1');