Toate GOSPODINELE trebuie să afle asta! Iată cum să cureți lună CADA și GRESIA fără urmă de chimicale. Ai nevoie de…

63

Gresia


Gresia se curată foarte uşor dacă veţi dilua într-un litru de apă 2-3 linguri de amoniac. După ce aţi amestecat bine, inmuiati bine buretele şi frecaţi uşor zonele murdare. Lăsaţi să acţioneze câteva minute apoi clătiţi cu apă călduţă. Gresia, dar şi rosturile dintre plăci se vor curată că prin miracol!

Blatul din bucătărie

Acesta se curată cel mai bine şi fără chimicale cu ajutorul prafului de copt. Da , aţi citit bine praf de copt. Presăraţi praf de copt apoi cu un burete îmbibat în apă călduţă frecaţi uşor. La final, limpeziţi cu apă. Este o metodă simplă şi eficientă dar mai ales sănătoasă, întrucât în această zona este bine să evitaţi utilizarea chimicalelor.

Chiuvetă

Chiuvetă se curată cel mai uşor de rugină cu ajutorul otetului uşor încălzit. Incalziti oţet într-o oală şi nu uitaţi să presăraţi puţină sare.


Luaţi o cârpă de bumbac, îmbibaţi-o în această combinaţie apoi frecaţi zonele pătate de rugină. Lăsaţi să acţioneze câteva minute, apoi clătiţi cu apă fierbinte. Rezultatul este uimitor!

Cadă şi cabina de dus

Tot ce trebuie să faceţi este să incalziti din nou oţet (1 litru), asta până la punctul de fierbere, apoi să adăugaţi câteva linguri de bicarbonat (2-3 linguri) şi detergent de vase (nu va speriaţi de reacţia care se va crea, este ceva normal, de aceea este bine să incalziti oţetul într-un vas încăpător)) Amestecaţi până când cele 3 ingrediente se încorporează, apoi folosiţi soluţia pentru a curată cadă, ţevile de la toaletă chiar şi bateriile de la chiuvetă. Pur şi simplu aplicaţi prin pulverizare şi lăsaţi să acţioneze 10 minute înainte de a le clăti cu apă.

DISTRIBUIȚI