Scapa de congestia nazala intr-un minut!

68

Cum pot ameliora congestia nazală într-un minut?
Deși pare imposibil să poți trata congestia nazală într-un singur minut, acest lucru este posibil numai datorită unei tehnici de digitopunctură derivate din medicina tradițională chinezească. Această tehnică simplă ajută la ameliorarea mai multor tipuri de durere și la deschiderea cavităților nazale.

Digitopunctura este o metodă extrem de eficientă care constă în a apăsa cu vârfurile degetelor pe anumite părți ale corpului. Trebuie efectuată de trei ori pe zi pentru a-și face efectul.

Punctul energetic nr. 1. Lobul urechii: Masează ușor lobul urechii, apăsând și ridicând degetul de 10 ori.
Punctul energetic nr. 2. În spatele lobului urechii, în partea de jos, chiar sub cartilaj: Apasă și apoi ridică degetul de 10 ori, fără a exercita o presiune directă asupra cartilajului.
Punctul energetic nr. 3. Deasupra nasului, între sprâncene: Apasă ușor pe această parte a feței timp de un minut. Este o metodă utilă în mod special pentru a preveni inflamarea sau uscarea sinusurilor.
Punctul energetic nr. 4. Sub pomeți, în linie directă cu pupilele: Apasă și ridică degetul de mai multe ori. Acest punct ajută la deschiderea sinusurilor pentru a combate congestia.
Punctul energetic nr. 5. La baza nărilor: Apasă ușor cu mișcări circulare pe zona de sub nări și repetă de 10 ori.

Altii mai citesc si..
DISTRIBUIȚI