Rusoaica cu dimensiuni imposibile. A fascinat 5.5 milioane de oameni cu forma unica a trupului sai. Cum arata corpul ei special, cu dimensiunile 96-63-107

264

Nu e vedeta, dar 5.5 milioane de oameni o urmaresc pe Instagram. Anastasiya Kvitko este o rusoaica ce face furori pe site-urile de socializare cu pozele sale sexy. Nici nu ne mira succesul sau avand in vedere ca are un trup cu totul special: dimensiunile sale sunt 96-63-107.Rusoaica se lasa adesea fotografiata pe yachturi, la petreceri VIP, la plimbari private cu elicopterul sua in destinatii exotice. Nu se cunosc multe lucruri despre ea si nu se stie cum de isi permite un asemenea stil de viata.

In cele mai recente imagini, Anastasiya isi etaleaza atat trupul sexy, cat si opulenta in care traieste. Anastasia sustine ca formele ei sunt suta la suta naturale si ca arata atat de bine pentru ca petrece mult timp in sala de fitness.


„Imi place de Kim Kardashian, insa nu imi place sa fiu comparata cu ea. Cred ca e sub mine. Trupul meu e atletic, picioarele mele sunt tonifiate, posteriorul meu este cel mai frumos din lume si nu mi-am facut nimic la fata”, a spus aceasta, insinuand ca formele lui Kim nu ar fi naturale.


„Popularitatea mea creste intr-un ritm ultra rapid si cred ca in curand voi fi chiar mai faimoasa decat Kim”, spune fara lipsa de modestie rusoaica.


DISTRIBUIȚI