O mai țineti minte pe Fata Morgana? E incredibil cum arată acum, după ce a învins CANCERUL


Fata Morgana a devenit celebră în industria muzicală. A avut, însă, un moment de cumpănă peste care a trecut. Mai exact, a învins cancerul! Iar acum arată mai bine ca niciodată!

„Am intrat la solar de două ori cîte 30 de minute în aceeași zi. Nu recomand nimănui să facă așa ceva. Am ieșit de acolo și simțeam că ard. Mi s-au umflat limba și ochii și mi-a fost foarte rău. Am fost la medic, dar eram primul caz de acest gen și nu prea știau ce să-mi facă”, și-a amintit Fata Morgana.

Pe numele ei real Alina Cristina Coman, cîntăreața a fost diagnosticată, la momentul respectiv, cu cancer de piele. „Am slăbit enorm. A fost drama vieții mele. Am simțit că nu o să pot să trec peste”, a precizat artista.

Din fericire, Fata Morgana a reușit să treacă peste această cumpănă. A învins lupta cu boala, iar acum arată mai bine ca niciodată. Însă are un mare regret. Nu-și găsește un iubit. În trecut a avut o relație cu “Prințul” Adrian Cristea. Care a durat puțin. Cîntăreața caută și, încă, mai speră că-și va găsi dragostea adevărată.


DISTRIBUIȚI