LAURA COSOI a dat VESTEA, după cinci ani de la despărţire: „Eu şi Smiley suntem…“ BRAVO LOR

Laura Cosoi a devenit cunoscuta dupa ce a interpretat in serialul „La Bloc“, de la Pro TV, rolul Adinei, o tanara blonda, rebela si frumoasa.


Pe langa pasiunea pentru actorie, Laura iubeste foarte mult sa gateasca, iar cartea de gatit pe care a lansat-o „Ramai la masa” a fost premiata in 2015 cu „Oscarul Culinar”. Anul 2015 ii va ramane cu siguranta intiparit in minte si asta pentru ca pe langa realizarea de pe plan profesional, a avut partea si de implinire pe plan sentimental atunci cand i-a devenit sotie lui Cosmin Curticapean. Laura Cosoi s-a iubit timp de cinci ani cu Smiley, dar in 2012 s-au despartit. Cei doi au ramas in relatii bune si vorbesc ocazional.

Ca tot suntem la capitolul iubiri spune-ne in ce relatii esti cu Smiley in acest moment pentru ca stiu ca v-ati intalnit de curand la un eveniment si au aparut numeroase speculatii?

Smiley este un om cald si bun, asa cum il stiti si voi. Am fost invitata impreuna cu sotul meu la eveniment. Sunt niste lucruri civilizate intre noi, adica cred ca se acorda o importanta prea mare.


Ati mai pastrat legatura?

Suntem amici. De cateva ori pe an, ne auzim la telefon. E un lucru care tine de maturitate si intelepciune si de calitatea relatiei pe care am avut-o si in care am crezut amandoi. Fiecare merge pe drumul lui, iar eu am ales un drum pentru totdeauna.

DISTRIBUIȚI