FETIȚA bolnavă de AUTISM s-a ÎNCUIAT în BAIA de ACASĂ cu acest PIT BULL! Motivul e ÎNFIORĂTOR, uite ce a pățit câinele din cauza ei. A fost nevoie de INTERVENȚIA POLIȚIEI

51

Darla era un câine frumos în vârstă de 3 ani care locuia cu familia sa în Marea Britanie când ceva cumplit s-a petrecut.


Conform legilor din Marea Britanie, orice rasă de câine care seamănă cu un pit bull poate fi ucis sau eutanasiat. Aproape 5.000 de câini în ultimii trei ani au murit din cauza acestei legi.

Când poliția a venit pentru a o lua pe Darla, Maddison Armer, în vârstă de 7 ani, s-a încuiat în baie cu câinele. A fost un efort mai mult emoțional, fetița avea autism iar câinele era singurul ei prieten, ea avea de gând să îl protejeze cu orice preț.


Polițiștii au fost nevoiți să îl smulgă cu forța din brațele fetei care plângea în hohote, pentru ca apoi să îl ducă într-o locație care nu a fost încă dată publicității pentru a fi investigat.Jenny Armer, mama fetei, a declarat într-o postare pe Facebook faptul că Darla nu a manifestat niciodată vreun comportament violent și că nu a mușcat nici măcar în joacă pe cineva. Acum familia fetei au de gând să se lupte în instanță pentru câine, totul fiindcă Darla este prietena cea mai bună a fetiței lor cu autism!


Între timp a fost creată o petiție online pentru salvarea acestui câine care a făcut minuni pentru copilul cu autism. Până în prezent ea a fost semnată de peste 41.272 de oameni.


DISTRIBUIȚI