Este sotia celui mai celebru barbat de pe internet si asta ii atrage atat laude, dar si invidie… Cum arata partenera lui Gianluca atunci cand nu stie ca este filmata sau fotografiata

Intrea ea si sotul sau este o diferenta de varsta de 18 ani, dar asta nu ii impiedica deloc sa formeze unul dintre cele mai simpatice cupluri de pe Instagram. Gianluca Vacchi si sotia sa, Giorgia, apare adesea impreuna, in postarile barbatului, iar internetul este indragostit de aparitiile lor, in special ale barbatului de 49 de ani.


Obisnuita sa fie fotografiata si filmata in mod constant, Giorgia a inceput sa fie „vanata” si de paparazzi, o multime de publicatii internationale dorind sa dezvaluie despre cei doi lucruri sau ipostaze pe care nu le=au pus deja pe Instagram.

Pozata in timp ce facea plaja in Miami, frumoasa bruneta a aparut extrem de relaxata, cu nimic diferita de filmarile sotului sau. Giorgia Gabriele este designer vestimentar, iar inteligenta nu este singurul lucru sexy la ea. Inalta, supla, cu un corp perfect sculptat. bruneta a fost fotografiata din toate unghiurile si nimic nu a parut sa difere de datile in care stie ca este vazuta de o multime de persoane.

Giorgia si Gianluca sunt adeptii unui stil de viata luxos, majoritatea iomaginilor aratandu-i in momente de relaxare si rasfat. Cei doi par mai degraba sa aiba spirite de adolescenti, fiind un exemplu ca varsta poate fi un simplu numar.

DISTRIBUIȚI