Daniela Gyorfi, imagini interzise minorilor! Surprinsă în timp ce își satisfăcea IUBITUL. Reacția artistei a fost de milioane. Și nu e singura! UPS

211

Sexul oral nu mai este de mult un subiect tabu în zilele noastre. Majoritatea îl practică, însă sunt puțini cei care recunosc că se bucură de plăcerea oferită de acesta. Ce faci însă când ești persoană publică, iar înregistrări video sau fotografii cu tine în timp ce practici felația sunt făcute publice? Ai două variante, fie recunoști, fie susții sus și tare că imaginile sunt o făcătură.

Daniela Gyorfi, pozată în timp ce făcea sex oral
În urmă cu șase ani, numeroase fotografii în care cântăreața îi făcea sex oral unui bărbat, a cărui identitate nu a fost făcută publică, făceau deliciul presei. La vremea respectivă, Daniela a negat veridicitatea imaginilor, însă, ulterior, a spus că fiecare persoană e liberă să facă ce dorește în dormitor.

Monica Gabor, filmată prin gaura cheii îi timp ce-l satisfăcea pe Irinel
Fosta soție a milionarului Irinel Columbeanu a fost surprinsă în timp ce-i făcea sex oral partenerul de viață într-un restaurant din Capitală. La vremea respectivă s-a analizat asemănarea dintre Irinel şi bărbatul ce apărea în film, ritmul în care se mişca Monica, posibilitatea de a filma ceva pe gaura cheii şi multe alte detalii care ar fi putut demonstra spusele celui care a filmat.

Până la urmă s-a ajuns la concluzia că fie Moni şi Iri au pus totul la cale de dragul publicităţii, fie filmul era trucat.
Natalia Mateuț : „Sexul oral te face mai frumoasă”
Fiica fostului fotbalist Dorin Mateuț practică felația de fiecare dată când ajunge în dormitor cu iubitul ei. Mai mult, aceasta spune că sexul oral este o delicatesă ce o ajută să se mențină frumoasă.

Andreea Tonciu: „Îi lovesc buricul lui Mitea cu fruntea în fiecare seară”
Modelul Andreea Tonciu crede că rețeta unei relații fericite și de durată este o viață sexuală activă și picantă .Bruneta a recunoscut recent că își satisface iubitul, pe fotbalistul Nicolae Mitea, în fiecare seară.
„Îmi place să-i lovesc buricul lui Mitea cu fruntea în fiecare seară”, a spus acaesta.

Rosse Marie Florescu, filmată de fostul iubit în timp ce-l satisfăcea
Fosta balerină de la „Surprize, Surprize” a fost filmată de iubitul în timp ce-i făcea sex oral, iar imaginile au ajuns în presă după ce relația lor a luat sfârșit.

„Mă bucur că am apărut pentru că, în sfârșit, mi s-a luat o piatră de pe inimă. Așteptam de doi ani de zile să se întâmple asta, stăteam mereu cu sufletul la gură… Este făcut de fostul meu iubit, cu care am avut o relație de circa 7 luni. Regret acum că l-am cunoscut, dar nu știu dacă mai ajutaăla ceva. Până la urmă nu cred că am făcut nimic rău, aveam o relație și am făcut ceea ce se face de regulă în pat, cu persoana iubită”, spunea blonda la vremea respectivă.
Mariana Moculescu, sex oral pentru 500 de dolari
Sursa libertatea.ro

DISTRIBUIȚI
   Altii mai citesc si..
  Altii mai citesc si..