Da, da. Ei sunt nașii fetiței Simonei Gherghe. SURPRIZĂ uriașă

47

Cine vor fi nașii fetiței Simonei Gherghe. Vedeta și iubitul ei au decis. Cei doi i-au ales deja pe cei care să le creștineze micuța, care urmează să se nască în luna iunie a acestui an.


Prezentatoarea de televiziune Simona Gherghe trăiește una dintre cele mai frumoase periode din viața ei. Este însărcinată cu primul ei copil. Vedeta și partenerul ei de viață, Răzvan Săndulescu, vor deveni părinții unei fetițe în vara acestui an.

Nașii fetiței Simonei Gherghe, niște vecini
Într-un interviu pe care l-a acordat pentru mothersandthecity.ro, prezentatoarea de televiziune a vorbit despre sarcina sa, dar a și dezvăluit cine vor fi nașii de botez ai fetiței ei.

„Naşii fetiţei vor fi doi prieteni apropiaţi, care ne sunt, de altfel, şi vecini”, a afirmat Simona Gherghe.

Întrebată care a fost primul ei gând când a aflat că este însărcinată, Simona Gherghe a răspuns:


„A fost o mare fericire şi cea mai mare dorinţă împlinită. E un copil dorit şi deja foarte iubit. Şi nu, nu a fost o surpriză, pentru că ne pregăteam de ceva vreme pentru bebe”.
Cât despre ce consideră că este cel mai important să o învețe pe fiica ei, vedeta a mărturisit:

„Aş vrea să o învăţ să aibă curaj, să fie un copil liber, să ştie să ajute, să fie empatică… Am o mulţime de proiecţii în legătura cu ea. Iar de la mine, îmi doresc să nu fiu genul ăla de mamă-cloşcă, să nu fiu panicată (sper să-mi iasă)”.

DISTRIBUIȚI