Cum scapi de herpes peste noapte? Medicamentul se află chiar la tine în bucătărie

135

Herpesul este un virus extrem de contagios, care afectează foarte multe persoane. Află cum poți scăpa de el cu un truc simplu.

Herpesul este rezultatul unui virus care se transmite prin salivă (prin sărut, prin folosirea acelorași tacâmuri, etc). Odată pătruns în organismul virusul nu mai dispare niciodată și produce leziunile specifice în perioadele când organismul este slăbit de stress, oboseală sau boală. Virusul Herpes Simplex 1 produce leziuni în zona gurii, dar există și virusul Herpes Simplex 2, care produce leziuni în zona genitală.

Unele persoane nu știu că au virusul care cauzează herpesul, în timp ce altele se confruntă cu această probleme chiar și de două ori pe an.

Remediu împotriva herpesului
Herpesul este foarte greu de tratat, dar există remedii care s-au dovedit eficiente. Usturoiul, de exemplu, este folosit în scopuri medicale de 5.000 de ani și poate trata cu succes această problemă.

Usturoiul întărește imunitatea, ajută digestia și glanda tiroidă, menține inima sănătoasă, curăță vasele de sânge și previne formarea tumorilor. Conține substanțe azotate, sodiu, potasiu, seleniu, calciu, magneziu, silicon, fosfor, vitaminele C, D, B și uleiuri esențiale. Pe lângă toate acestea, are și fitoncide, substanțe cu efect antibacterian, care ajută la vindecarea rapidă a infecțiilor.

Pentru tratarea herpesului, curăță un cățel de usturoi, toacă-l mărunt, apoi aplică pe zona afectată. Lasă-l să acționeze 10 minute, apoi clătește cu apă călduță. Te va ustura la început, dar apoi vei vedea cum durerea te va lăsa. În multe cazuri, herpesul dispare după acest tratament. Dacă nu se întâmplă, însă, asta, repetă procesul și a doua zi, scrie unica.ro.

DISTRIBUIȚI