Au turnat APĂ CLOCOTITĂ pe ea în timp ce o LOVEA în CAP până i-a dat sângele. MOTIVUL acestei agresiuni BARBARE te va lăsa ȘOCAT:”Sunt niște MONȘTRI!”/ Imagini CUTREMURĂTOARE

46

Un copil de 14 ani, ”sclav” a fost opărit cu apă clocotită intenționat de către ”stăpâna” sa, spoi a fost lovită de mai multe ori în cap până a început să sângereze, din cauză că nu voia să recunoască că a furat o portocală de la angajatoarea sa, deși nu făcuse asta.

Khin Khin Tun este o fetiță din Myanmar care a fost trimisă de tatăl ei să lucreze pentru o văduvă și mama acesteia în schimbul unei sume lunare de 30,000 kyat (20 euro) pentru ca bărbatul să-și poată plăti medicamentele.

Tatăl fetei a decedat în 2015 dar aceasta a continuat să fie sluga acestei femei fără să fie măcar plătită.

Printre alte torturi la care a mai fost supusă se numără și faptul că era legată alături de sora ei mai mică, care a fost adusă tot acolo după moartea tatălui lor, și erau obligate să se lovească reciproc, ori erau bătute iar peste răni li se turnau mirodenii picante sau oțet care să le producă arsuri îngrozitoare.

Acestea erau bătute până ”recunoșteau” că ele au furat mâncare.

Din fericire, președintele unei organizații caritabile a găsit-o pe Khin Khin Tun în spital și după ce a aflat întreaga poveste a denunțat-o autorităților pe angajatoarea fetiței, aceasta riscând ani grei de închisoare.

DISTRIBUIȚI
   Altii mai citesc si..
  Altii mai citesc si..