Aruncai pana acum anvelopele la gunoi? Afla ca poti face lucruri minunate cu ele!

Probabil ca pana acum obisnuieai sa arunci anvelopele de la masina ta la gunoi. Cu siguranta, cand vedem o anvelopa deseori nu vedem decat o bucata de cauciuc nefolositor si nimic mai mult. Uita de asta, cativa tipi din Portugalia au reusit sa faca lucruri uimitoare cu cateva anvelope. Au mers la un centru de reciclare si au luat 6-7 anvelope, de diferite dimensiuni. Ce au reusit sa faca cu ele, a uimit designerii de gradina.
ghiveci din anvelopa
In aceasta imagine aveti o anvelopa obisnuite, care a fost vopsita si decorata asa incat sa devina un ghiveci perfect pentru o floare

Alegeti o anvelopa, curatati-o si lasati-o la uscat. In tot acest timp, cautati vopseluri ce v-au ramas de la ultimele renovar, iar daca nu aveti, cumparati una. Vopsiti-o in culori vii si gradina dvs. va fi de vis cu ajutorul anvelopelor.

set anvelope

Cativa baieti din Portugalia au reusit sa faca un adevarat florar cu ajutorul a catorva anvelope luate de la un centru de colectare. Acestia au luat anvelope de diferite dimensiuni, le-au curatat si vopsit, si le-au transformat in ghivece ce astazi infrumuseteaza gradina lor.

anvelopa

Ce o sa faci de acum cu anvelopele ce iti raman de la masina? O sa le arunci, sau o sa le folosesti ca decor pentru gradina ta?

DISTRIBUIȚI